В Левски получиха оферта от 180 хиляди евро за Тасевски

09:59
В Левски получиха оферта от 180 хиляди евро за Тасевски
Ръководството на Ростов е предложило оферта от 180 хиляди евро, за да откупи правата на полузащитника на Левски Дарко Тасевски, разбра „Тема Спорт".

Шефовете на руския клуб искаха да привлекат футболиста под наем до другото лято, но на „Герена" са се отказали от този вариант.

Това обаче е принудило Тодор Батков да намали цената на Тасевски, тъй като руснаците нямат никакво намерение да платят исканите от адвоката 400 хиляди евро. Поради това финансовият благодетел на Левски бе принуден да свали двойно цената на офанзивния полузащитник на тима, който се очакваше да бъде продаден още по време на първия подготвителен лагер на сините в Правец.

Преговорите за евентуалния трансфер на Тасевски ще се водят между директора Георги Иванов и Христо Стоичков, който наскоро бе назначен за съветник на президента на Ростов -Юрий Белоус. В момента Стоичков е в България, а днес или най-късно утре ще се срещне с Гонзо, за да обсъдят ситуацията около Дарко.

Договорът на халфа изтича другото лято, което означава, че ако той не бъде продаден до зимата, ще си тръгне от „Герена" като свободен агент. Точно това е основната причина, поради която Батков е готов да се раздели с Тасевски срещу по-малка сума от първоначално обявената.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vlatkyn
05.08.2011 17:51

Гонзо е най-тъпото парче, веднъж се видя вече че е кух на лейка, до кога ще го мъчат като не става нищо от него

Sir_Mitko
05.08.2011 10:17

Продавай,продавай,после да видим оправданията за сеира и в А група...