Легия Варшава готви оферта за звезда на Литекс

14:02
Легия Варшава готви оферта за звезда на Литекс
Полският гранд Легия Варшава има сериозен интерес към бразилското крило на Литекс Уелингтон да Силва-Том, научи БТА. 26-годишният бразилец с български паспорт впечатлил поляците по телевизията в първата среща с Висла в Ловеч, а на реванша хората от Легия са го наблюдавали на живо. Както е известно, Литекс отстъпи с общ резултат 2:5 на поляците и напуска турнира Шампионска лига.

Утре в ранния следобед пък ловчанлии ще научат противника си в турнира Лига Европа. В същия турнир играе и Легия. По ирония на съдбата техен съперник е турският Газиантепспор, който също има интерес към Том. Първата среща в Газиантеп обаче поляците демонстрираха по-добра организация на терена и хладнокръвно отмъкнаха победата с 1:0. В Газиантепспор играе и звездата на Литекс до преди година и половина- Ивелин Попов. Том беше и един от седемте футболиста на Литекс, които заслужиха добра оценка от легендата на Висла Анджей Иван, който коментираше двубоя по ПолСат. Александър Цветков, Петър Занев и Георги Миланов бяха другите с най-много суперлативи.

Националният селекционер Лотар Матеус пък изгледа двубоя Висла (Краков)- Литекс (Ловеч) в специална ВИП-ложа с приятелката си Йоана Тучинска. Матеус бурно реагира на дузпата, отсъдена от турския рефер в полза на Висла. Явно обаче емоциите са дошли в повече на селекционера, тъй като телевизионните повторения показаха, че съдията Фират Авдънур е бил прав в решението си да покаже 11-метров удар за нарушение на вратаря Баривиера срещу Маор Меликсон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Governor
05.08.2011 17:11

Явно обаче емоциите са дошли в повече на селекционера, тъй като телевизионните повторения показаха, че съдията Фират Авдънур е бил прав в решението си да покаже 11-метров удар за нарушение на вратаря Баривиера срещу Маор Меликсон.

Леле, той вратаря изблъска топката, нямаше никаква дузпа! *angry*

finta__1
04.08.2011 14:33

трябва да напишете Литекс отстъпи с общ резултат 2:5 на поляците и напуска турнира Шампионска Лига .

finta__1
04.08.2011 14:32

оправете си грешките и това не е за пръв път*thumb_down*

finta__1
04.08.2011 14:31

Литекс отстъпи с общ резултат 2:5 на поляците и напуска турнира Лига Европа.