Барса се поклони 4 пъти пред Реал

09:29
Барса се поклони 4 пъти пред Реал
Не и без помощта на главния съдия, отборът на Реал Мадрид продължи да доминира в Испания, надигравайки кръвния враг от Барселона. Въпреки че бе по-дейния през повечето време състав, "белият балет" успя да поведе с два гола след съдийски грешки.

Още в 13-тата минута Раул се възползва от неотсъдено нарушение срещу защитник на "каталунците" и с прецизен удар от границата на наказателното поле откри резултата. Осем минути по-късно отново след  несъществуващ фаул срещу Гути от страна на ЯЯ Туре, мадридският халф буквално сложи топката на главата на Робен и холандския национал покачи на 2:0.

Лошото начало принуди Рийкард да замени още в началото Гудьонсен с До Сантос, но последният не можа да направи кой знае какво при сгъстената и добре подредена защита на стария-нов шампион на Испания.

Второто полувреме протече както и първото с пълен превес за "белите", които достигнаха до нови две попадения дело на резервите Игуаин и Нистелрой. Първият реализира само минутка, след като се появи в игра, а холандският нападател, който се завърна след дълго лечение реализира след изпълнение на 11 метров наказателен удар, отсъден за игра с ръка на Пуйол.

В последните минути главните действащи лица бяха тези в "синьо-червено", като Анри се отчете с почетно попадение в 87-та минута, а Шави бе декориран в червен цвят, сякаш демонстрирайки пълната немощ в редиците на своя отбор.

С тази загуба Барселона остана на 7 точки от Виляреал два кръга преди края, което означава участие в 3-ия предварителен кръг на Шампионската Лига. Що се отнася до Реал, то неговите футболисти поднесоха по възможно най-добрия начин поредната порция радост за своите привърженици, изпълнили стадион "Сантяго Бернабеу".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gocktherock
08.05.2008 14:17

Е чак па най-добрия отбор в световния футбол не са. В Испания явно да

echo
08.05.2008 14:00

С тази категорична победа над Барселона,Реал Мадрид показаха че са най-добрия отбор в световния футбол,само където не им върви в Шампионската лига.

buffon_92
08.05.2008 10:20

"Белия балет" показа на изпадналите в летаргия "каталунци" какво се напича класен футбол.