Балъков: Хайдук ще рискува срещу Стоук

11:45
Балъков: Хайдук ще рискува срещу Стоук
"Ще рискуваме, няма друг вариант за нас", увери треньорът на Хайдук Сплит Красимир Балъков преди днешния реванш със Стоук в Лига Европа.

Както е известно, хърватският тим загуби с 0:1 от англичаните първата среща в Англия. "Ще играем офанзивно, съвсем атакуващо. Ще играят тези, които са здрави и аз ще съобщя състава ни предварително, защото ние нямаме тайни", сподели за официалния сайт на тима Бала. "Чака ни тежък мач, рисков, но няма друг вариант за нас. Помолих играчите да рискуват, когато са с топката, да демонстрират креативността си и да не се бавят, като показват прекалено голям респект към опонента си", добави българският специалист. Колегата му в Стоук Тони

Пулис пък сподели: "Играхме на големи стадиони през последните три години и някои от тях бяха доста негостоприемни. Важното е, че това е ново приключение за нас и ние трябва да се отнасяме точно така към него. Не трябва да имаме тревоги и да се представим добро. За много от футболистите ни това ще бъде ново изживяване, така че ще е лесно да видим как ще реагират. Хайдук е добър отбор и е силен у дома, те знаят, че това е предизвикателство за тях".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация