"Сините" на постепенна атака в реванша с Търнава

09:35
"Сините" на постепенна атака в реванша с Търнава
Старши-треньорът на Левски Георги Иванов е дал указания на играчите да разиграват топката в средата на терена и да атакуват постепенно по време на днешното гостуване на Спартак Търнава. Гонзо няма намерение да търси ранен гол предвид аванса на "сините" от едно попадение, поради което футболистите няма да се хвърлят на сляпо в атака.

На вратата започва Пламен Илиев, а резерва ще е Божидар Митрев. Единствената въпросителна в защита е свързана с десния бек Дъстли Мулдер. Холандецът замина за Търнава със стомашни проблеми, което значи, че ако не се оправи до началото на мача, ще отпадне от групата. При това положение мястото му ще заеме привлеченият от Пирин Александър Башлиев.

В центъра на отбраната ще си партнират Йордан Милиев и Фредрик Рисп, а отляво ще е Старокин. В халфобата линия конците ще дърпат Владимир Гаджев и Сержиньо Грийн, а през второто полувреме почти сигурно ще се появи и Даниел Димов. На десния фланг започва Даниел Младенов, който в първия мач игра отляво на "синята" атака. Сега на тази позиция Гонзо ще гласува доверие на привлечения от Ботев Враца Симеон Райков. Той е предпочетен пред Тодор Христов, който ще се появи в игра през второто полувреме на мача. В групата попадна и последната покупка Тони Калво, който се очаква да е на терена в последните 30 минути на стадион "Антон Малатински".

На резервната скамейка остава Дарко Тасевски, а на негово място ще започне Иван Цветков. Благоевградчанинът ще подпомага от задни позиции автора на победния гол в София Шюрд Арш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари