Не играхме плахо, но първият им гол сложи край на надеждите ни

08:37
Не играхме плахо, но първият им гол сложи край на надеждите ни
В никакъв случай не играхме плахо, но първият гол ни пречупи, сподели треньорът на Литекс Любослав Пенев след загубата с 1:3 от Висла Краков в мача реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

Наставникът на "оранжeвите" сподели още, че поляците са били по-добрият отбор и заслужено продължават напред.

"Казах, че ще чакаме нашия момент и нашия шанс да се опитаме да вкараме гол. В никакъв случай не играхме плахо. Даже мога да кажа, че през първите 30 минути играхме по-добре, след това Висла взе инициативата и голът малко преди почивката ни прекърши и сложи край на илюзиите за продължаване. Висла беше по-добрият отбор и логично продължава напред. Ние не успяхме да вземем изпита и отиваме на поправителен", каза Пенев.

"Висла притежава много добри и класни футболисти, които в такъв двубой правят разликата. Това е много важно в Европа. Не съм доволен, като се има предвид, че можехме да направим много повече в първия мач. Колкото до моя пост, аз съм изключително спокоен", добави още треньорът на Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shifter_fd
04.08.2011 10:10

Защо всеки път треньорите в България се извиняват с : "Не играхме плахо" или с "Играхме плахо" ?*confused* Защо веднъж нито един роден треньор не излезе пред пресата и не каза : "Играхме много мудно... футболистите бяха статични и въобще не се движеха по терена... никой нямаше, никаква ясна идея какво да прави с топката и затова я подаше в крайна сметка на Занев, който също се чудеше какво да я прави... Грешката е моя, че пусах само един нападатед и зад него, един наблюдател, в лицето на Янев... Трябваше да рискувам, а не да печеля тактическо надиграване..." - Ето това е самата истина и единствените правилни думи, след поредният резил! *silent*

betelina
04.08.2011 09:45

изгонете го тоя некадърник ебаси и селянина да ходи да си духа супата камилата проста*cards*