Поредна провалена контрола за Чавдар

19:40
Поредна провалена контрола за Чавдар
Предвидената за днес контролна среща между Чавдар Бяла Слатина и Светкавица Търговище пропадна.

Този път обаче причината не е във футболистите на Чавдар. Както стана известно, половината от тях бяха повалени от стомашно-чревна инфекция, предизвикана от чешмяната вода в Банско. Така воаяжът на Чавдар до Банско миналата седмица костваше на клуба не само ненужни разходи в размер на 2500 лв. за нощувка и храна в курортния град, но и две провалени контроли - с албанския първодивизионен тим Теута и с Бдин Видин.

Днес, обаче, контролата не се състоя, тъй като от Търговище са уведомили, че и в техния лагер върлува вирусна инфекция и здравословното състояние на част от играчите на Светкавица не позволява срещата да се проведе.

От щаба на белослатинския тим заявиха, че предвидената контролна среща с Дунав 98 Селановци засега също се отлага и няма да се състои в събота, тъй като Чавдар пак ще бие път до Банско, за да направи втори опит да изиграе приятелски мач с албанския тим "Теута". Двата тима са се разбрали да проведат отложения от миналата седмица мач в петък, от 10.30 ч., на стадиона в комплекс "Пири" в град Банско.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fenooo
03.08.2011 19:45

да се чудиш да се смееш ли или да плачеш *cards**cards**cards* *joking*