Испания нанесе поражение на Англия

01:01
Испания нанесе поражение на Англия
Отборът на Испания победи  Англия в приятелска среща между двата отбора играна на стадион "Рамон Санчес Писхуан" в Севиля с 2:0.

Наставникът на "трите лъва" Фабио Капело не можеше да разчита на Стивън Джерард, Люк Йънг, Тио Уолкът и Уейн Рууни, които са контузени, а за "ла фурия" травмирани бяха Карлес Пуйол и Франсеск Фабрегас.

Домакините излязоха напред в резултата в 36-а минута след точен удар на Давид Вия, който бе оставен непокрит в наказателното поле и простреля Дейвид Джеймс.

Вторият гол за "ла фурия" падна в 83-а минута след брилянтно центриране на Шави от пряк свободен удар, от което се възползва Франсиско Йоренте. Нападателят отбеляза първият си гол за националния тим на Испания и оформи крайното 2:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
12.02.2009 15:08

angel_hi подкрепям те напълно ,че в момента Испания и Бразилия са 2та най-добри отбора на национално равнище, но да не забравяме ,че до световното има още година и половина ... за толкова време какво ли неможе да се случи.И освен това се съмнявам ,че "Ла фурия" ще спечели световната титла.Имат много талантливи играчи ,но просто нямат манталитета на победители.Франция ,Италия,Германия в момента може да не са в добра форма , но винаги ,независимо дали са били в добра или лоша форма ,са били абонирани поне за 1/2 финал на Световните..Така ,че нищо не се знае.......... *wink*

Spairo
12.02.2009 14:51

Ами Испания нямат загуба от много мачове, прекрасен отбор са имат големи шансове за световното първенство.

angel_hi
12.02.2009 14:49

Аз не се съмнявах,че любимият ми европейски отбор Испания ще победи Англия.На световното дано го вземат-заслужават го най-добрите са.

armeeca83
12.02.2009 12:59

нали всеки знае 4е касмета е с силните а в този ма4 по силния бе6е испания испания сглобиха много добар отбор и на всеки е трудно да играе сре6ту тях поне от европеиските отбори .Браво испания и само напред поне 2 място вна световното