Батков дава още 150 хиляди евро за нови в Левски при влизане в групите на Лига Европа

10:33
Батков дава още 150 хиляди евро за нови в Левски при влизане в групите на Лига Европа
Собственикът на Левски Тодор Батков е обещал на Георги Иванов, че ще му от­пусне сумата от 150 хиляди евро, за да привлече още един централен защитник, научи „Тема Спорт". Услови­ето е футболистите на Гонзо да се класират и през тази година в групите на Лига Европа.

Старши треньорът на сините вече е харесал три­ма играчи на този пост, а един от тях е свободен агент. За другите ще тряб­ва да бъде платена транс­ферна сума. Набелязаните са чужденци, но на този етап от „Герена" отказват да разкрият от коя държава са. Според потвърдена инфор­мация въпросните играчи не са от Холандия. Гонзо е раз­говарял с Тодор Батков в края на миналата седмица и го е убедил да му отпусне средства за привличането на още един бранител.

По всичко личи, че жела­нието на треньора на сини­те е да сформира нова двой­ка централни защитници. Този ход на мениджъра озна­чава, че е много вероятно досегашните партньори Йордан Милиев и Иво Ива­нов да седнат на резервна­та скамейка. На „Герена" ве­че привлякоха шведа Фредрик Рисп, който с предста­вянето си срещу Спартак Търнава миналата седмица показа, че няма намерение да се откаже от титуляр­ното място.

Георги Иванов иска да привлече още един напада­тел, който да бъде алтернатива на Сьорд Арс. Той също ще е чужденец, но за него няма да бъде плащана трансферна сума.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikalai4o_
03.08.2011 19:30

някой има ли представа как се движат засега поставените отбори? има ли някой шанс да отпадне, че да стане и Левски поставен. Нали имаше уж няква изненада тоя кръг?

Sir_Mitko
03.08.2011 23:55

Ами не знам,до вчера ни трябваше да отпадне един поставен в лига европа,обаче от шампионската лига отпаднаха някои отбори,които по принцип не трябваше да отпадат(Панатинайкос,Рейнджърс,Розенборг).Така че вече нищо не може да се каже.Много объркано става.Дано все пак успеем да стигнем до поставените.Иначе от лига европа на пръв поглед само Анортозис ще отпадне от поставените,ще видим.Нищо не се знае.

LevskiFen1914
03.08.2011 18:06

Левски айде да мачкаме утре и после в групите само ЛЕВСКИ

Sir_Mitko
03.08.2011 15:26

Ма Батков,дай ги сега тия пари,за да влезнем спокойно в групите.Така и ще има време да се адаптират,а ако ги вземеш след като се класираме,те докато се адаптират,то групите ще свършат...

Vratarchety
03.08.2011 12:06

Хаххаха колко са 150 хиляди евро в съвременния футбол кой ли ще купиш с толкова пари

Governor
03.08.2011 11:06

Само ако кажете и от коя дивизия е... *joking*

А всъщност се чудя за какво смениха Ясен Петров от поста му и сложиха Гонзо, при положение, че Ясен Петров ги класира в ЛЕ и почти продължиха... *thinking* Не съм фен на Левски, но мисля, че това беше грешен подход, но може и да прибързвам.

Sir_Mitko
03.08.2011 15:25

Я си помисли дали Ясен Петров имаше думата в Левски тогава *lol*

nikalai4o_
03.08.2011 11:43

За мен причини има колкото искаш, че Ясен се издъни като треньор: безумната смяна на атакуващ футболист с Иво Иванов в мача с Лил, 2 минути преди края вместо да вкара някой да му задържи топката, пуска централен защитник; в мача с Гент се видя че онова младото момче което го беше пуснало отдясно на защитата, че го направиха самичък да си говори и не го смени, докато не ни напълниха гащите; и още други грешки, които вече съм опитал да си изтрия от съзнанието (явно успешно, щото не ги помня). А и всички знаехме, че Гонзо дърпаше конците още оттогава, така че разлика никаква.