Във Висла мислят за тандем Генков - Делев, ако отстранят Литекс

08:25
Във Висла мислят за тандем Генков - Делев, ако отстранят Литекс
Шампионът на Полша Висла Краков проявява сериозен интерес към Спас Делев.

От ръководството на клуба са готови с оферта за нападателя на ЦСКА, ако отборът отстрани Литекс в ШЛ и продължи в плейофите. Треньорът на Висла Роберт Мааскант ще се радва да види Спас в състава си за кръга в подножието на групите. Както е известно, "армейците" няма да пуснат Делев за по-малко от 2 500 000 евро, така че поляците ще трябва да извадят въпросната сума, ако искат да го имат в състава си.

Пратеникът на Висла за мача между Литекс и ЦСКА в събота (бившият национален селекционер на Полша Едек Клайндинст), бе впечатлен от Спас. Той дойде да гледа най-вече представянето на ловчанлии, но след мача се изказа ласкаво за звездата на ЦСКА.

"Би било страхотно да имаме Делев в отбора си. При нас вече играе един българин Цветан Генков. Ще бъдат добър тандем с нападателя на ЦСКА", каза Клайндинст.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DuX4o0
02.08.2011 14:23

Мхм за него е по добре.И оцвен това ако се сработат може да е добре и за национала

Huku
02.08.2011 12:41

Не бих пратил Делев във Висла. Срещу Литекс показаха че не са нищо повече от отбор, който би се подвизавал в златната среда ( или малко по-нагоре) в БГ първенството .

Vratarchety
02.08.2011 10:26

Леле ЦСКА ако го продадат от една страна ще е добре за самия футболист и финансово за отбора ама от друга ще им се намалят сериозно шансовете за спечелване на титла и в Европа