Легия Варшава хареса Гаджев, оглежда и Тасевски

08:53
Легия Варшава хареса Гаджев, оглежда и Тасевски
Ръководството на Легия Варшава ще влезе в прегово­ри с Левски за халфа на "сини­те" Владимир Гаджев. Представи­тели на поляците са гледали двубоя между със Спартак Търнава и са оста­нали доволни от играта на халфа.

Съгледвачите са били впечатлени от гола, който Гаджев вкара във вра­тата на словаците. От Левски обаче нямат никакво намерение на този етап да се разделят с втория си ка­питан. Така че такъв транс­фер ще бъде възможен най-рано през зимата.

Целта на посещението на хората от Варшава на "Георги Аспарухов" е била да следят и играта на ДаркоТасевски. Те се интересуват от възможността да прив­лекат македонския нацио­нал. Треньорът на тима Мачей Скорча се нуждае от подсилване на халфовата линия и е хвърлил око на Та­севски. По-близо до правата на Дарко обаче е руският Ростов. Очаква се днес тимът, в който ръководен пост зае Христо Стоичков, да отправи официална оферта за правата на полу­защитника.


От Левски нас­тояват да получат 400 хи­ляди евро за македонеца и ако ги вземат, ще го пуснат веднага в Русия. Не е тайна, че желанието и на футбо­листа е да продължи карие­рата си в друго първен­ство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pacoleto4
02.08.2011 05:15

Спокойно ще го вземат в един от най великите отбори ФК “ШЕХЕРЕЗАДА” - с. Згoриград, обл. Враца *lol**lol**lol*

termil
01.08.2011 23:28

абе то не само гаджев маи ще тръгва както отива е ред и на гонзо тои и като играч беше такъв сега и като тренъор се доказа.

cr9naldo
01.08.2011 23:28

За мен най-сърцатия и талантлив играч в левски. Все едни голове прави от по 25-30 метра много радва !

Georgiev1993
01.08.2011 17:27

Батков каквото искаш прави но Гаджев да не се пипа!! Гаджев е истински левскар и лидер и е най-сърцатият футболист на Левски !!

gangan
01.08.2011 15:35

Да платят по 1 мил. евро и да им са им честити,ако са им много гулдените да вземат селския бек Праз Зелев-цената му падна след уговорения мач с ЛАТЕКСА на 500 000

westside
01.08.2011 13:39

Гаджев остава поне до зимата...Дарко е крайно време да смени отбора...за Левски този футболист се изчерпа..имаше наистина неворятни мачове със синя екип, но е време да поеме към чужбина, било то Русия или някоя друга държава !!! Желая му успех ! Що се отнася до Влади Гаджев - този футболист върши много черна работа в средата на терена и е нужен на Левски !!!