БФС: Ще предложим нов договор на Матеус

17:28
БФС: Ще предложим нов договор на Матеус
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че ще предложи нов договор на Лотар Матеус като селекционер на националния отбор на България. Предложението за германеца ще бъде да удължи контракта си до декември 2013 година.

"Чакам Матеус другата седмица, за да коментираме жребия за световните квалификации, неговото виждане и евентуално оставане като треньор. На последния Изпълком ми дадоха картбланш да продължим договора му. Искам да видя какво мисли, дали ще гради отбор за Световното първенство през 2014 година или ще се борим до последно за класиране на Европейското. Това ще се разбере до 10-15 дни", каза Боби Михайлов в интервю за БНТ1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fut_prof
31.07.2011 18:07

"Искам да видя какво мисли, дали ще гради отбор за Световното първенство през 2014 година или ще се борим до последно за класиране на Европейското."
Кво има за гледане Боби?
1. Едното не е задължително да изключва другото и обратно.
2. Вместо да гледаш се захващай за работа, че както държава си няма закони (всеки закон си е сам по себе си антизакон), така и в БФС-то няма правила (закони) и ред.
Да не споменавам, че всеки говорещ още за класиране на европейско първенство след толкова изминали мачове и ясна картина е меко казано смешен.Още по лошо е когато за същото се споменава от президент на футболен съюз.*stop*Стига вече с тези глупости които се вършат с един от най популярните спортове в света.*cool*