Чезаре Прандели: Не казвам кой тим ни притеснява

12:29
Чезаре Прандели: Не казвам кой тим ни притеснява
"Ако кажа кой тим е най-тежкият ни противник, рискувам изненади по-късно", обяви селекционерът на Италия Чезаре Прандели, след като "адзурите" се паднаха в една квалификационна група с България за Мондиал 2014.

Световните шампиони за 2006 година и България попаднаха в група "В" на квалификациите, където са още Дания, Чехия, Армения и Малта. Прандели обаче отказа да назове тима, от който се опасява най-много и обяви само, че Италия ще гони първото място.

"Ние сме Италия и целта ни е да спечелим квалификационната си група. Кой е най-тежкият ни противник? Ако кажа един тим, рискувам изненада по-късно", сподели италианският тактик.

Независимо от фиаското на италианците на последния Мондиал в ЮАР, Прандели предпочете да се концентрира върху по-близките като дата предизвикателства към тима. "Сега се концентрирам върху квалификационната ни група за Европейското първенство. Целта ни е да сме готови за това предизвикателство. Има няколко месеца до старта на световните квалификации, но на тази фаза е ясно, с нашето име, целта ни е да спечелим групата", добави Прандели.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

luiz_lfc
31.07.2011 15:04

долу жабаритем много исках да ни се паднете да ви оритаме !

frozzzen
31.07.2011 13:33

Малта кой друг *lol* Дано не сте 1ви мръсни гадни жабарски симуланти!!! НАЙ-ГРОЗНИЯТ ФУТБОЛ ИГЕАЕТЕ ИТАЛИАНЦИТЕ!!!!!!! *angry**angry* Дано ви биеме тука и после един Х с вас и да отпадате !