Балъков доволен от играчите след загубата от Сток Сити

11:36
Балъков доволен от играчите след загубата от Сток Сити
Играчите на Хайдук Сплит получиха похвали от треньора си Красимир Балъков, макар че загубиха с 0:1 от Сток Сити в Лига Европа, подарявайки на "грънчарите" първа победа в Европа от 37 години.

Точно от толкова години Сток не бяха играли на европейска сцена, но въпреки това стигнаха до минималния успех след гол с глава на Джон Уолтърс в 3-та минута, дошъл след центриране на Матю Етерингтън.

Изненадващо Балъков, който домакините посрещнаха с овесени питки на пресконференцията вчера, бе доволен от играчите си. Той запази и надежди за реванша в Хърватия. "Имаме да играем още едно полувреме - всеки мач има две полувремена", сподели българинът.

"Всъщност смятам, че мачът се разви доста добре, особено през второто полувреме. Трябваше да свикнем с динамиката и мисля, че играчите се справиха наистина добре", добави Бала.

Мениджърът на Сток Тони Пулис пък бе разочарован, че тимът му взе само гол преднина преди реванша. "Хубаво бе, че спечелихме, но сме разочаровани, че не го направихме с повече голове, особено предвид първото ни полувреме. Имахме достатъчно шансове да направим повече от това 1:0. Но не допуснахме гол, което е важно. Ще отидем в Сплит и ако вкараме гол, те ще трябва да отбележат три, за да ни победят."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари