Всички решения от днешния Изпълком на БФС

19:23
Всички решения от днешния Изпълком на БФС
Днес Изпълнителният комитет на БФС проведе заседание, на което бяха взети няколко решения. Едно от тях е за забрана на картотекиране на новите футболисти на ЦСКА, както и осъществяването на продажба на играчи на "червените", докато клубът не погаси задълженията към длъжниците си.

Всички решения на БФС:

1. Приемане на Протокол № 2 от 09.06.2011 г.

2. Ранглисти на съдийски наблюдатели и делегати в професионалния футбол. България вече е член на Съдийската конвенция на УЕФА и Съдийската комисия има пълномощия самостоятелно да утвърждава ранглистата на съдиите. От новия сезон се въвеждат делегат и съдийски наблюдател в мачовете от "Б" група.

3. Идеен проект на Националната футболна база. Проект на Задание за изграждане на Националната футболна база. Избор на комисия за провеждане на конкурса. Председател: Йордан Лечков, зам. - председател: Атанас Фурнаджиев, членове: Йордан Христосков, Наско Сираков и Камен Костадинов.

4. Договор за ТВ-правата за сезон 2011/2012 г. Внесени са писма за намерения от две телевизии. На 29.07.2011 г. предстои среща на президента на БФС Борислав Михайлов и членове на Изпълкома с футболните клубове за уточняване на взаимоотношенията с досегашния носител на правата и евентуалното определяне на нов оператор за излъчване на първенството.

5. Доклад за изпълнението на Решение по т. 7.2 от Протокол № 2/09.06.2011 г. (задълженията на ПФК „ЦСКА" АД). Изпълнителният комитет на БФС спира картотекирането на нови футболисти в ПФК ЦСКА до погасяване на задълженията към компетентните органи.

6. Промени в Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС за сезон 2011/2012 г.

6.1. За третия етап от първенството на двете „Б" групи да се тегли жребий за определяне на домакинството.

6.2. В крайното класиране на отборите в двете „Б" групи, при равни точки да се вземат под внимание резултатите пом

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация