Франк Рийкард готов да поеме Челси, играчите искат Дзола

13:39
Франк Рийкард готов да поеме Челси, играчите искат Дзола
Агентът на Франк Рийкард заяви, че треньорът обмисля вариант да стане мениджър на Челси, въпреки че бе потвърдено, че засега няма оферта към холандеца да поеме тима от "Стамфорд Бридж" и да застане на мястото на уволнения Луиш Фелипе Сколари.

Рийкард е без работа от края на миналия сезон, когато напусна Барселона и неговият агент Пери Овереем заяви в интервю за "Скай Спортс", че бившият холандски национал се интересува от поста в Челси. Той заяви:

"Той е голям фен на играта и на Висшата лига, така че иска да работи в този шампионат. Да, Рийкард иска дългосрочен договор, но зависи от условията и плановете на Челси. Той би обмислил сериозна оферта за работа от големите лиги в Европа и явно Челси и Висшата лига са един от вариантите пред него."

Междувременно футболистите на Челси заявиха, че тяхното желание е начело на тима да застане Джанфранко Дзола. Бившият футболист на "сините" в момента е мениджър на Уест Хям, с който постига забележителни резултати и отборът се представя отлично във Висшата лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
10.02.2009 18:23

Най-после с pafata да сме на едно мнение! Франк Рийкард не е треньор за Челси. Има няколко по именити специалисти, но Абрамович да си решава!

lampard_mitko
10.02.2009 16:17

Рийкард е наи добрия избор за мениджър на Челси след Моуриньо според мен с Рийкард начело Челси ще печели титли

baxo
10.02.2009 15:06

Ако Рийкард стане треньор на Челси ще се откажа от тях. *wink*