Посрещнаха Балъков в Англия с овесени питки

12:42
Посрещнаха Балъков в Англия с овесени питки
"Знаем, че Сток Сити има добър отбор и привърженици", заяви треньорът на Хайдук Сплит Красимир Балъков, нахлупил бейзболна шапка, докато обмисляше дали да изяде овесените питки, подарък от англичаните.

Българинът започна дипломатично 12-минутната си пресконференция на "Британия" преди тазвечершния сблъсък в Стоук от турнира Лига Европа. Той прие като подарък пакет овесени питки, макар да не знаеше дали да ги изяде или да хвърли.

"Обичам само такива с шоколад", поясни по-късно Балъков. Той побърза и да обори думите на халфа си Марио Бъркляча, че Хайдук са тук да се борят, дори да се бият на терена.

"Това бе извадено от контекста. Той ще се бори във футболен контекст. Той имаше предвид, че Сток са агресивни, така че и нашият тим ще бъде. Но не във физическа битка", продължи Бала.

"Наясно сме, че имате страхотни привърженици и отбор. Но и ние имаме прекрасни фенове в Сплит и някои от тях ще дойдат с нас. Знаем, че атмосферата на стадиона ще бъде добра, защото имат добри привърженици", каза още бившият треньор на Черноморец Бургас. Той добави, че е гледал записи с играта на Сток, както и доклади на скаутове от последните две контроли на "грънчарите" с Бренфорд и Алдършот. Балъков обаче пожела да похвали само един играч.

"Гледах DVD-та с играта на Сток и сме запознати с отбора. Знаем, че са агресивен тим и ще бъде трудно. Знаем за Рори Делап. Той е много добър и знаем, че играе добре, но ние ще играем и ще видим дали можем да спазим тактиката си. Имаме страхотен тим. И феновете ще бъдат изненадани да видят колко е страхотен. Ще запомнят имената на двама, трима играчи след мача", завърши Бала.

Той реши да не съобщава стартовите си 11, преди да се отправи към тренировката на отбора си на "Британия".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

velinovv
28.07.2011 13:12

Пожелавам успех на Балъков, но личното ми мнение е, че грънчарите ще победят (2:1 съм го прогнозирал), най- вече поради по-голямата класа на Висшата лига в сравнение с хърватското първенство.

rekontra
28.07.2011 13:11

А бе квито и да са Стоук...Това е Хайдук Сплит...ок?

Governor
28.07.2011 12:46

Стоук сити са добър отбор, но пожелавам на Хайдук успех, все пак там е Балъков! *wink*

П.С: Бала, внимавай да няма отрова в тези питки! *sick* *joking*