Новата Грузия стресна ЕЙРЕ

11:15
Новата Грузия стресна ЕЙРЕ
Селекционерът на ЕЙРЕ Джовани Трапатони обяви, че националният тим на Грузия е съвсем различен от този, който Ектор Купер пое преди 6 месеца.

Италианският специалист обясни, че аржентинския му колега е преобразил състава и в сряда в Дъблин ирландците ще се изправят срещу коренно променен в стила си отбор, в сравнение с този от миналата година.

Победа ще изпрати ЕЙРЕ на върха в група 8, в която е и България. Ирландците ще посрещнат след това "лъвовете" на 28 март.

За утрешния двубой грузинците все още се надяват капитанът Каха Каладзе да се възстанови от травмата си в коляното навреме и да излезе на терена на "Крок Парк". ЕЙРЕ се възползва от политическата ситуация и удари Грузия с 2:1 в Германия през септември, а сега ще се опита да вземе максимума и у дома.

" Грузия ще бъде силен опонент и въобще не е същия отбор, с който играхме в Майнц", каза Трапатони. "Купер точно беше поел отбора, когато се срещнахме на 6 септември, но оттогава те прогресираха сериозно. Видях, че Грузия загуби от Румъния с 2:1, но отборът игра доста добре. Те се променили своята система, а Ектор Купер е преместил двама или трима играчи на различни постове. Мачът няма да бъде лек за нас", допълни италианската футболна легенда.

Както е известно националният отбор на България завърши наравно при гостуването си на Грузия в Тбилиси, като в срещата не бе отбелязан гол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация