Задържаха футболен бос в София с 15 кг. амфетамини

13:02
Задържаха футболен бос в София с 15 кг. амфетамини
Над 15 килограма амфетамин са иззети при специализираната операция "Президентът", проведена вчера от служители на ГДБОП, съобщиха от пресцентъра на МВР.

След получена информация за група, занимаваща се с незаконно производство и разпространение на наркотици, вчера служители на ГДБОП проведоха специализирана операция "Президентът". В момент на сделка с около половин килограм амфетамин в жк."Надежда", в близост до 101 СОУ, били задържани К.Г. на 51 години от Костинброд и криминално проявеният, осъждан и в момента в изпитателен срок, В.В. на 44 години от София.

При последвалите оперативно-издирвателни действия и претърсване в дома на К.Г. била открита незаконна лаборатория за синтез на наркотични вещества – амфетамин. Там бил задържан криминално проявеният за документна измама и закана за убийство Р.Т. на 36 години от село Петърч. В дворно място, стопанисвано от 51-годишния мъж, били намерени насаждения с канабис. В прилежащата стопанска постройка били открити сушилня за марихуана и лабораторно оборудване, служещо за производство на синтетични наркотици. При направения обиск антимафиотите открили 20 грама амфетамин в джоба на 44-годишния В.В., а в дома му – везна и 50 грама амфетамин. Общото количество на намерените наркотици е около 15 килограма амфетамин и над 45 стръка канабис.

Предстоят експертизи. Образувано е досъдебно производство. Тримата мъже са задържани с полицейска мярка за 24 часа. Действията по разследването продължават.

Задържаният Красимир Гачев е президент на футболния клуб ОФК Костинброд, който се състезава във "В" Югозападна група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Niki_Druid
27.07.2011 13:42

51 годишния К.Г *lol* - Красимир Гачев *lol* *lol* *lol* мн добре му скрихте името на 4овека *smile*

alternativen
28.07.2011 12:18

*joking*

mafiota83
27.07.2011 13:35

а уе журналя прости, до училище ли е задържан, да хваща окото новината,а хахх криминално проявения за закана за убийство го били намерили с 45 стръка магданоз. Колко сте жалки журналята пък и тези дето им дават инфото

Kool_Keith
27.07.2011 13:07

Преди мач и дава да жулнат по 2 линии и после стой та гледай как се тича по 90 минути като кон *joking*