Маккойст: Все още имаме своите шансове

11:06
Маккойст: Все още имаме своите шансове
Наставникът на Рейнджърс Али Маккойст е крайно разочарован от слабия старт в квалификациите на Шампионската лига, но не е загубил надеждите си за успех в ответния мач срещу шведския Малмьо.

Тимът на Маккойст записа неприятно домакинско поражение с 0:1 от скандинавския тим, която дойде след фантастичен победен гол на 24-годишния нападател Даниел Ларсон в 18-ата минута. До края Джърс опитаха всичко възможно да спасят мач, но опитите им не се увенчаха с успех. За Али Маккойст това е вече второ поредно поражение в официален мач в неговия дебютен в кариерата сезон на поста мениджър на клуба. 48-годишният специалист обаче е на мнение, че играта на възпитаниците му през второто полувреме и многото създадени положения оставят на шампиона на Шотландия шансове да продължи в турнира.

"Останах крайно разочарован от играта ни в началото на мача и това става за втори пореден път. Безпокои ме и това, че допускаме лесни голове, въпреки че този на Ларсон беше доста добър. Има обаче и позитивни страни - показахме добра индивидуална игра и имахме шансове да вкараме. Малмьо, както очаквах, се оказа добре организиран отбор, който разполага с няколко много бързи момчета отпред и много прилична средна линия. През второто полувреме постоянно застрашавахме вратата им, но не направихме най-важното - не вкарахме. Все още вярвам, че не всичко за нас е свършено. Да, разочарован съм, но вярвам, че можем да отбележим в ответния мач и борбата тепърва предстои", отбеляза Маккойст.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenal_gunners
27.07.2011 11:31

Като цяло вчера се получиха доста изненади, реваншите ще са интересни *wink*

spaiker_89
27.07.2011 11:17

Малмьо няма да продължат напред ..класата им е далеч от тази на шотландците