Сър Алекс изпадна в шок

10:50
Сър Алекс изпадна в шок
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън, както повечето си колеги от Англия, изрази учудването си от уволнението на Луиш Фелипе Сколари като наставник на Челси. Шотландецът смята, че медиите са изиграли голяма роля за изненадващото решение на ръководството на лондонския клуб.

"Честно да си кажа, съм много изненадан, даже малко шокиран. Той започна тази работа само преди 7 месеца и беше отлична кандидатура за заместник на Аврам Грант. Подобни отстранявания отразяват реалността на нашето време. Никой не иска да прояви и грам търпение. В Челси всички очакваха успехи тази година, а след първата загуба на формата им миналия месец последва уволнение. Всичко това само заради един месец?! Не може винаги да се обвинява пресата, но тя играе своята роля. Заради начина, по който таблоидите, конкуренти на Интернет и "Скай Спортс", поднасят сензация всеки път, когато някой постигне лош резултат", коментира Алекс Фъргюсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pafata
10.02.2009 15:10

Глупости - играта на Челси тръгна стремглаво надолу още от мача с Уигън във втория кръг. Този неадекватен тип Сколари трябваше да бъде уволнен по-рано.

Spairo
10.02.2009 11:32

Ето заради тези думи Сър Алекс Фъргюсън е най-великият треньор за всички времена, а дори и след години не съм способен да вярвам, че ще има по-голям тактик и мислител като него , а и такъв точен човек, може да не съм фен на "Червените Дяволи" , но определено САФ векове след като спре треньорската си кариера ще бъде легенда , а и вече Е.