Тони Калво на пейката срещу Търнава, Арш също

09:23
Тони Калво на пейката срещу Търнава, Арш също
Мениджърът на Левски Георги Иванов държи коз в ръката си преди утрешния двубой със Спартак Търнава от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Гонзо е решил да включи в групата за двубоя новото попълнение на тима Тони Калво. По план испанецът не трябваше да вземе участие в срещата, тъй като бе изостанал с подготовката, а и не бе участвал в нито една контрола на отбора. По време на закритите занимания обаче Калво е демонстрирал отлично взаимодействие с колегите си. Отделно от това той е показал и добро функционално състояние. Както е известно, през миналата седмица юношата на Барселона се подготвяше извънредно по специална програма. По-вероятно към този момент е 24-годишният футболист да остане на резервната скамейка. Очаква се през второто полувреме той да се появи в игра.

Компания на Калво на пейката почти сигурно ще прави и най-скъпата лятна покупка на Левски Шюрд Арш. Холандецът все още не може да се приспособи към стила на игра на сините. До момента той има само 1 гол за тима. Вместо него на върха на атаката срещу Спартак Търнава ще започне Иван Цветков. Бившият футболист на Пирин показа отлична сработеност в контролите с Дарко Тасевски. Именно по-доброто взаимодействие на благоевградчанина с халфовете е и причината, поради която Арш ще остане извън стартовите 11 за сблъсъка със словаците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolio_vg
27.07.2011 09:27

ще се пада от тия усещам,Иван Цветков,Арш,все класни тъпаци