Пенев: Не може с такава лекота да пропускаме

08:43
Пенев: Не може с такава лекота да пропускаме
Треньорът на Литекс Любослав Пенев каза след загубата с 1:2 от Висла Краков, че е разочарован от сериозните пропуски на футболистите си в атака.

Въпреки поражението, наставникът остава оптимист за реванша.

"Излишно е до коментираме дали голът в края бе отменен правомерно. За съжаление бяхме невнимателни при двете попадения на Висла. Повече обаче ме притесняват пропуските в предни позиции. Не може с такава лекота и наивност пропускаме. Не е нормално. След толкова ситуации, които създадохме, трябваше да вкараме 5 гола. Атмосферата на стадиона бе перфектна, благодаря на феновете. Като цяло играхме много добре, въпросът е че не вкарваме голове. Разбира се че може в реванша нещата да се обърнат. Остават 90 минути в Полша и не сме се предали. Трябват ни повече прецизност и самочувствие. Футболът е игра на голове. Висла има предимство преди втория мач, но нищо не е свършило, има реванш. Ние ще отидем в Полша, за да изиграем един добър мач. Едва след него ще стане ясно кой ще продължи напред. Няма да коментирам съдийството, концентрирам се върху отбора. Трябва да анализираме добре мача и да се подготвим за следващия двубой", сподели Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Governor
27.07.2011 19:30

Много наивно изпуснаха и двата гола, направиха положения, владееха играта, но вкараха само 1 гол... Поляците направиха 2 чисти положения и вкараха 2 гола, ето това ни е проблема, че не си вкарваме положенията... *erm* Иначе атмосферата беше страхотна, даже и поляци имаше, въпреки че не останаха по назад със "селенията", като не мълчаха 1 минута... *silent* Все пак почти сигурно Литекс отпадат, но дано да се класират за Лига Европа, ако им се падне някой по-стойностен противник... *thinking*

mincho97
27.07.2011 11:20

Искат БГ отбори да играят в Европа и то да стигнат възможни най-далеч но като някой даде повече пари за някой играч и веднага клубовете го продават. Вместо да ги задържат и да играят в Европа те ги продават реално на безценица. Ще дам пример с Партизан. Миналият сезон играха в ШЛ. И тоя сезон задържаха основните си футболисти. Не като Литекс да продават Дока или Левски - Дембеле.

kolio_vg
27.07.2011 09:25

Защо все на нас са ни виновни съдиите. Защо 1 път противниците ни не кажат съдията ни прецака. Ако си бяхме вкарали положенията,ако не бяха детинските грешки отзад,резултата нямаше да е такъв,но просто толкова си можем,нямаме нападатели в БЪЛГАРИЯ класни,цъфна един Дембеле,изкърти ги тука за 1 сезон,ае пуснахме за некое евро,същото че е с Зику сега.