ЦСКА с контраудар - дава БФС на Софийска Градска Прокуратура

17:15
ЦСКА с контраудар - дава БФС на Софийска Градска Прокуратура
"БФС няма правомощия да ограничава трансферната политика на изряден клуб какъвто е ПФК ЦСКА ЕАД", обявиха днес от "червения тим", след като стана ясно, че футболният ни съюз е блокирал трансферите на всички играчи на софийския клуб.

Клубът от стадион "Българска армия" излезе с декларация, която гласи:

"На вниманието на обществеността! Във връзка с натиска, който ни оказва БФС ПФК ЦСКА ЕАД предоставя на вниманието на обществеността документи. Към настоящия момент ПФК ЦСКА ЕАД подготвя жалба до Софийска Градска Прокуратура, тъй като счита, че предприетите от страна на БФС действия са неправомерни и в частност уронват престижа на клуба. Също така с утрешна дата ще бъде публикувано и становище на юридическия ни отдел. В него конкретно ще бъде обяснено защо БФС няма правомощия да ограничава трансферната политика на изряден клуб какъвто е ПФК ЦСКА ЕАД".

По-рано днес стана ясно, че трансферът на Маркиньос в кипърския Анортозис е блокиран. Тези пречки са дошли от неизчистените задължения на ЦСКА, въпреки, че "армейците" и кипърския тим парафираха договор за 250 000 евро за Маркиньос. Освен Маркиньос са блокирани и трансферите на всички играчи на софийския клуб, обяви Йордан Лечков.

Решението на БФС за забрана на трансферите на ЦСКА:


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vratarchety
27.07.2011 16:02

Няма значение кой е циганин и кой е мутра в случая важно щом се купува играчи да му се изплатят парите . Все едно циганин да влезе в магазин да си купи неща за 100 лв и да не ги върне ! Как ще се случи това

daksun72
27.07.2011 13:45

мамицата ти и мангал с мангал сливенски,вижте на какво направи града тоя мангал в Сливен има дупки цели коли да попаднат в тях окрадна вси4ко като кмет и мангала му с мангал......*angry*

Vratarchety
27.07.2011 00:49

Така трябва да е даже да ги изхвърлят преди ги пожалиха кво е това беззаконие може да вземете играч да го използвате да искате да сте шампиони а неможе да си платите хайде В група ! Ама няма как да стане това е лошото в Италия (макар че е по малко по-различен повод стана) ама тука няма закони

nasran_chorbar
26.07.2011 18:53

Е това е истинска наглост в най-чиста форма. Мога да оприлича поведението им само с това на БСП. Тези хора май не могат да различат Капитализъм от Комунизъм и не са наясно, че всяка покупка струва пари, а държавата вече не плаща разходите на частни дружества! Дано този път истината да не бъде потулена и виновните да понесат истински последствия.

nomenklatursini
27.07.2011 22:17

Добиче, след теб...*cigarette*

donatelo
27.07.2011 22:02

А нали вие закрихте "Кремиковци"и оставихте хиляди хора без препитание бе свиньо блатна.И вземи се обеси и спаси света от себе си,както впрочем трябва да направите всички заблудени фенове на кочината от Панчарево!

nomenklatursini
27.07.2011 19:40

Абе, добитък смрадлив! "Георги Аспарухов" вие ли го строихте или "Кремиковци", управляваха ви и ви управляват комунисти, спонсор ви е еврейска мутра - издирвана от Интерпол, я си гледайте обора, бе рогати добитъци.

donatelo
27.07.2011 15:21

Абе свиньо миризлива!"Българска Армия"Вие ли го строихте бе,нали циганин и комунист ви управляваха до вчера,днес пък собственникът вие пернишки циганин и мутра.Намерил се ,кой да какзва кой-какъв е,че и ще обиждаш човека.Какво лошо е казал?!

alternativen
26.07.2011 22:57

ти ли ще ми говориш за комунизъм, тъпо говедо...не на нас комунистите ни подариха стадион и не на нас комунист ни е собственик, нали....просто рогато добиче...

donatelo
26.07.2011 18:42

А помислихте ли как се издържат клубовете,на които мутренското отборче дължи пари?!

Sandsa
26.07.2011 18:20

Гологлавкото най-сетне намери начин да се подиграе с клуба, който го направи футболист. При всеки случай Лечков ще прецака ЦСКА, защото Маркиньос няма да може да се адаптира добре в отбора и Анортозис ще се откажат поради тази причина.

alternativen
26.07.2011 17:58

Мамицата му мръсна...Винаги циганите са били основен проблем за всичко в България. Толкова ли няма кой да линчува този сливенски мангал!