Няма контузени в тима на Берое след мача с Борац

16:08
Няма контузени в тима на Берое след мача с Борац
Днес футболистите на Берое направиха възстановителна тренировка след снощното равенство в контролата с Борац Чачак (1:1).

За радост, в лагера на "зелено-белите" няма контузии, въпреки грубата игра на сърбите. В днешното занимание не се включи единствено Владимир Зафиров, който има лека травма от вчерашния ден и затова не взе участие в проверката. Играчите, които не бяха титуляри имаха малко по-дълго занимание от останалите и треньорският щаб проведе тактическо занимание с тях, което завърши с мини двустранна игра на 1/4 терен. Следобед беройци получиха почивка и няма да имат занимание.

Тренировките ще бъдат подновени утре сутрин, а в 19:15 българско време е последната проверка на сръбска земя. Съперник на зелено-белите ще бъде кипърския Арис (Лимасол), които също са настанени в хотела на Берое.

В четвъртък сутринта отборът ще замине обратно за България. В програмата е заложена една тренировка в петъчния ден на стадиона под Аязмото и след това ще бъде дадена двудневна почивка. На 1 август беройци ще подновят тренировки и ще започнат подготовка за първия шампионатен мач срещу Литекс в Ловеч.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация