Гонзо с тактиката на Чичо Пенчо

10:07
Гонзо с тактиката на Чичо Пенчо
Вместо да подлага играчите на тревоги, напрежение и безкрайни разбори, мениджърът на Левски Георги Иванов възприе тактиката на Димитър Пенев от САЩ '94. Гонзо се оказа ларж и пусна отбора в 32-часова почивка преди мача със Спартак Търнава. "Сините" тренираха вчера сутринта, след това ги освободиха със заръка да се явят чак тази вечер в 20 часа на Герена.

С подобна тактика Чичо Пенчо мачкаше на Световното първенство в САЩ '94. Преди мача с Германия на четвърфиналите Пената отпиваше уиски до басейна, а нашите пушеха пури и играеха водна топка. Немците се скъсаха от тренировки за мача, а Пеневата чета ги победи с 2:1. Изглежда, такава ще е и тактиката на Гонзо за мача от третия предварителен кръг на Лига Европа. Сините играчи ще имат достатъчно време да разпускат по кафета и молове, а след това в четвъртък да излязат и да покажат кой е по-класният отбор.

Днес ще е последното интензивно занимание за футболистите на Левски преди първия мач със словаците. На тренировката ще бъде бистрена тактическата постройка на тима, като ще се наблегне на атака в сгъстена защита, каквато несъмнено ще бъде тази на Търнава.

Срещата със Спартак е в четвъртък от 20:45 часа на "Герена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolio_vg
26.07.2011 18:05

Да бе,пусни ги довечера в Син Сити и ги чакай,половината нема да дойдат за мача с Търнава.

prodigymania
26.07.2011 18:29

Ти четеш ли изобщо или пишеш наизуст понеже така е най-лесно... ?! Играчите трябва да се явят довечера в 20ч на Герена. Аман от разбирачи...

sasedq
26.07.2011 12:17

да ама на чичо пенчо играчите бяха от световна класа не че търнава са от най добрите