15 хиляди викат за Левски срещу Спартак Търнава

09:02
15 хиляди викат за Левски срещу Спартак Търнава
Голяма еуфория преди старта на сезона цари сред феновете на Левски. Ултрасите са заредени с оптимизъм и ще дадат сериозна подкрепа на клуба в четвъртък срещу Спартак Търнава. Очаква се срещу словаците да викат 15 хиляди души на "Георги Аспарухов".

Двубоят започва в 20:45 часа, а фактът, че мачът няма да бъде излъчван по национална телевизия, също ще прати много хора на трибуните. Билетите за срещата ще бъдат пуснати в продажба утре в 10:00 часа на касите на "Герена", както и в клубния магазин на бул. "Васил Левски" 53. Тези за сектор "А" са с цена 8 лева, за сектор "В" струват 7, а за сектор "Б" по 6 лева. В последните дни Левски отчита и бум в продажбите на абонаменти карти.

Пропуските за сините запалянковци за реванша в Словакия също няма да бъдат скъпи. Те ща са по 4 евро. Срещата на "Антон Малатински" е на 4 август. Екскурзията до Търнава за феновете струва 99 лева.

Двубоят в четвъртък най-вероятно ще се окаже бенефис за Дарко Тасевски. Македонският национал вече е получил оферта от руския Ростов. Клубът, в който ръководен пост вече заема Христо Стоичков, е уведомил халфа какви пари ще прибира, ако подпише. Очаква се днес или най-късно утре Ростов да изпрати и официално предложение на Левски. "Сините" искат 400 хиляди евро, за да се съгласят на сделка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация