Кой ще наследи Сколари в Челси?

08:19
Кой ще наследи Сколари в Челси?
След вчерашното уволнение на Луиш Фелипе Сколари, в медийното пространство веднага се появиха няколко имена, спрягани за евентуални заместници на бразилеца в Челси.

Според информациите, Гуус Хидинк е един от фаворитите за поста. В момента Хидинк е треньор на националния отбор на Русия, а агентът му заяви, че шансовете да поеме "сините" са нищожни.

"Мисля, че няма никакъв шанс да отиде в Челси, тъй като той харесва това, което прави в момента. Той се справя много добре начело на Русия и иска да изведе отбора на световните финали. Ако го направи, той ще класира четвърти различен отбор на четвърто поредно световно първенство. Роман Абрамович няма да си спечели много приятели в Русия, ако реши да открадне Гуус от националния отбор. Трудно ми е да си представя, че това ще се случи", коментира пред "Би Би Си" агентът на Хидинк Сеес ван Невенхаузен.

"Дейли Стар" излиза с информацията, че треньорът на Милан Карло Анчелоти също е вариант за нов мениджър на Челси. "Сините" от Лондон обмислят възможността да назначат временен треньор до лятото, а след това да примамят италианския спец с тлъста заплата.

Съществува вариант Аврам Грант, който пое тима след напускането на Жозе Моуриньо да се завърне на поста. Имената на Франк Рийкард и Роберто Манчини също се спрягат, но за сега нито един от споменатите специалисти няма конкретна оферта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pafata
10.02.2009 15:06

Ако е Гуус Хидинк - догодина требъл!