Сантос: Неймар няма да ходи никъде до декември

12:49
Сантос: Неймар няма да ходи никъде до декември
Неймар няма да напусне Сантос преди края на Световното клубно първенство през декември, увери треньорът на бразилския тим Муриси Рамальо.

Имаше доста спекулации, че младият талант ще се премести в европейски клуб през това лято, като Реал Мадрид изглежда фаворит за подписа му. "Казвам, че Неймар няма да напуска отбора през тази година. Той ще остане поне до края на Световното клубно първенство, тъй като е важен за нас", сподели Рамальо. Попитан обаче какво е бъдещето за нападателя след декември, треньорът добави: "Не знам какво ще стане след това. Не мисля, че Неймар ще остане вечно в Сантос".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gopcho
24.07.2011 13:44

1-во защото Меси е най-добрият в света.
2-ро нямат място за сравнение "все още" Неймар има потенциал
3-то това, че Меси не вкарва не означава, че не играе добре и Шави и Иниеста не вкарват всеки мач, ама са най-добрите халфове в света.
4-то тези които критикуват Меси са завидливи пубери.

NABLUDATEL
24.07.2011 18:49

Момчето ти е написало,че шави и иниеста никой не ги критикува защо не вкарват голове просто защото това не им е работата и меси игра позиция шави само,че за национала!!! за тебе най добрият и полезен играч е само голове така ли уау ти май си '''''''разбирал''''''' от футбол като повечето българи докато дойдат головете във вратата на противника топката минава покрай краката на всички и чак тогава има гол всеки си има позиция проумейго и се научи малко имаш претенциите,че знаеш кво гледаш но е факт,че си далече от истината!!! Като е най добрия меси ако го бяха турили вратар пак ли е длъжен да вкарва а??? Като ми каза за асистенции меси има 3,а колко бяха нереализирани от Игуаин,Лавеци,Агуеро,Ди мариа мълчиш за тях нали!!!

sasedq
24.07.2011 15:01

ах че те е яд ама *lol**lol**lol* меси е най добрия и ще спечели 3-та златна топка колкото и да пишеш коментари в уинър нищо неможеш да промениш господин никой

NeadeL
24.07.2011 14:36

5-то Ти си Най-големият малумник Щом е Най-добрия в света поне да вкара едно голче в тия 16 официални мача за Аржентина . Да се Светна за Неймар нещо има 2 гола за Копа Америка и Една Асистенция за Гола на Пато ... Това че Парагвай изкараха Кьсмет и цял мач играха с 10 отзад и Бразилия се спука да пропуска и накрая Парагвай ги изльга на дузпи не означава че Бразилия са Слаби ... Колкото до Меси Да най-добрия е НО САМО КОГАТО ЗАД НЕГО СА ШАВИ И ИНИЕСТА . Без тях е ГОСПОДИН НИКОЙ .. 16-те мача говорят много *wink*

Messifan10
24.07.2011 13:22

Ех обвиняват Меси, че играел много добре за Барса, а в Аржентина слабо защо никой не критикува Неймар като играе добре в Сантос, а в Бразилия не ?