Бившият "син" Петер Петраш: Спартак Търнава има големи шансове за успех над Левски

09:10
Бившият "син" Петер Петраш: Спартак Търнава има големи шансове за успех над Левски
Бившият футболист на Левски Петер Петраш отписа шансовете на "сините" в сблъсъка със Спартак Търнава.

В интервю пред словашките медии, защитникът бе категоричен, че сънародниците му могат да достигнат до плейофа за влизане в Лига Европа.

"Първото, което мога да споделя за Левски е, че това е много класен тим. Играчите са на високо техническо ниво, комбинират добре. Съставът е пълен с чужденци и феновете и треньорите мразят загубите. Хората в София обичат футбола. В мачовете от евротурнирите стадионите са пълни. Играл съм в България, но ще стискам палци за сънародниците ми в предстоящите мачове", обяснява 32-годишният Петраш.

"След моето напускане в Левски има много промени, но капитанът Христо Йовов, който е много важен за тима футболист, е все още там. Той е истински лидер. Отборът обаче няма добър разиграващ халф, така че Спартак Търнава има големи шансове за краен успех. Много важно за Спартак е привличането на Мирослав Кархан. Той много ще помогне в тези сблъсъци", споделя още защитникът.

Петер Петраш игра на "Герена" през пролетта на 2010 година. Левият бек записа 12 мача със синята фланелка и вкара 2 гола. Като цяло обаче не остави добри впечатления.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drakona852
25.07.2011 04:50

Абе,КАКВИ СА ТИЯ СПАРТАК (ТъРНАВА)-бе *joking*
Ако ни е страх от смотаняци като тях *evil* накаде сме тръгнали тогава ..
ЗА мен това е 5:0 за ЛЕВСКИ
И САМО ЛЕВСКИ *ball**ball*