Байерн пуска Франк Рибери в Реал Мадрид

17:48
Байерн пуска Франк Рибери в Реал Мадрид
Президентът на германския шампион Байерн Мюнхен Франц Бекенбауер обяви, че Франк Рибери е свободен да напусне баварския гранд през лятото в посока Реал Мадрид. Бившият селекционер на Германия каза, че никой клуб не може да задържи футболист против неговата воля и ако френският полузащитник иска да играе на "Сантяго Бернабеу" няма да срещне пречки от ръководството на Байерн.

Флорентино Перес, който по всяка вероятност ще бъде избран за президент на Реал Мадрид, заяви че Рибери е сред основните му цели, а и желанието на самият французин е да се присъедини към "Белия балет".

"Рибери може да отиде в Реал, ако пожелае това. Байерн ще пробва да запази футболиста си, все пак той има договор с нас до 2011-а година, но също така този договор може да бъде нарушен", заяви Франц Бекенбауер.

"Клубовете не могат да задържат играчите против тяхната воля, защото все пак те са тези, които са важни, те играят футбола. Така, че ако Рибери желае да играе в Мадрид, то той е свободен да го направи", каза още Кайзера.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

westie
09.02.2009 20:47

Твааа въобще не го вярвам...Докато не видя официално инфо в сайта на Байерн всичко е само спекулация...