"Реал много се нуждаеше от специалист като Жозе"

16:53
"Реал много се нуждаеше от специалист като Жозе"
Легендата на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че "Кралския клуб" отдавна се е нуждаел от специалист като Жозе Моуриньо.

Зидан, който наследи Хорхе Валдано на поста спортен директор в клуба, изрази своята пълна подкрепа към Моуриньо и изрази надеждата си, че през този сезон "белия балет" ще мачка конкуренцията в Испания и Европа.

„До момента ни липсваше точно човек като Специалния. Някой, който да разбира от футбол, но същевременно да има и силен характер и да знае какво точно трябва да се предприеме", споделя Зизу.

„Този тим може да играе много по-добре и да печели далеч по-важни титли от Купата. Сега трябва да се концентрираме върху предсезонната подготовка и да се подготвим за един важен за нас сезон. Надявам се, че ще успеем да спечелим повече и да бъдем доволни следващото лято", допълва легендарният плеймейкър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

radunchu
24.07.2011 11:45

Прав си housemaniak: Реал пропаднаха като махнахан Висенте Дел Боске...

vladura307
24.07.2011 11:42

То на всеки отбор им трябва специалист като Моу. Радвам се че поне беше в Челси да му се нарадвам.Този човек за мен ще си остане най- добрият тренер. Надявам се поне Вияш Бояш да е хванал нещо от него през годините които са работили заедно. За първи сезон с Реал се представи добре. Ще става все по интересно и непридвидимо кой ще е финалист в Шампионска лига.

schw31nst31ger
24.07.2011 10:55

Аз много харесвам зидан като играч той беше най-добрия за своето време и до голяма степен има право защото през всичките тези години през Реал Мадрид минаха много добри играчи но им липсваше треньор който да ги сплоти и да ги накара да играят като отбор и да създаде тактики чрез които да противодейства на другите отбори а Специалния е точно такъв треньор

housemaniak
24.07.2011 00:38

Зизу е много прав Реал през тези години имаха най-добрите играчи но нямаха качествен такъв,най-качествения беше Дел Боске *smile*