Българска агитка подкрепя Бербо в Чикаго

14:19
Българска агитка подкрепя Бербо в Чикаго
Българска агитка, понесла трикольори и червени фланелки с №9, подкрепи Димитър Бербатов по време на тренировката на Манчестър Юнайтед в Чикаго преди контролата с местния тим Чикаго Файър.

Срещата е от 16:00 часа (полунощ българско време) на същия стадион, от който през 1994 година националният отбор потегли към най-големия си успех. Сред публиката ще има стотици нашенци, които в града са около 100 000. Вчера се състоя тренировка на гостите от Манчестър на резервното игрище в "Тойота парк", на която присъстваха повече от 500 човека от много държави. Най-многобройна и гръмогласна бе българската агитка, понесла трикольори и червени фланелки с №9, съобщава eurochicago.com. Повечето от тях обаче бяха неприятно изненадани на входа от високата цена на билетите за тренировката – $100. Оказа се, че дори за всички деца над 2 години билетът бе на същата цена. Част от хората дошли след работа нямаха толкова кеш в себе си. И се наложи да намерят изход от трудната ситуация използвайки наученото в България при социализма – заобиколиха загражденията. Като най-съобразителен се прояви Валентин Войнов, който успя да се промъкне дори в треньорския щаб на Манчестър Юнайтед. Той бе видян до Фергюсън. Температурата беше около 35 градуса, но заради влажността се чувстваше като над 40. Въпреки всички неудобства присъстващите останаха доволни, защото след тренировката Митко се спря при тях да поговори, снима се, раздаде автографи и най-важното – обеща да стане почетен член на фен-клуба на ЦСКА в Чикаго – първият такъв клуб зад океана.

Сред феновете на Бербатов най-въодушевени баха и две усмихнати, мънички, синеоки сестрички. Бербатов раздаде най-много автографи и се наложи да го подканят да тръгва. След като Митко се настани и автобусът потегли, се разбра, че по-дребничкият Нани е останал назад и ще трябва да догонва тима отделно. Преди да се раздели българската агитка се спря да послуша гайдата на Петър Алексиев. Той като Нани изпусна автобуса с Бербатов и футболистът не можа да го чуе. Но Петър обеща, че днес ще е на мача. След няколко майсторски изпълнения на гайдаря, след малко повечко бира (за по $12) и още повече викове България и ЦСКА- ЦСКА, червените привърженици най сетне си тръгнаха от опустелия паркинг с пожелания за още много голове на Митко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Arsenal__1886
23.07.2011 17:28

кво ни занимавате с тоя мишкар. Няма ли други футболисти, вижте Стилян например. С кво е по-малко от тоя

darkspeed
23.07.2011 15:04

Мне. Мачът си е в 00:00 тази вечер и можеш да бъдеш сигурен в това.

berbo932
23.07.2011 14:25

Срещата е от 16:00 часа (полунощ българско време) Мачът не в 16:00 ае в 03:00 на 24.07.2011=)