Венгер: Голът на Ебуе беше редовен

13:14
Венгер: Голът на Ебуе беше редовен
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер обвини рефера в дербито с Тотнъм Майк Дийн, че е видял "несъществуващ фаул", който е коствал победата на неговия отбор.

"Мисля, че голът си беше съвсем истински и мисля, че изпуснахме две точки. Голът ни беше отменен, защото реферът видя несъществуващ фаул. Гледах записа три пъти и все още не виждам нищо нередно. Той е видял бутане от Емануел Ебуе, но всъщност Джонатан Уудгейт се спъна в Емануел Адебайор и падна. Това е неприемливо. Нямам нищо против рефера, но според мен тук отсъди неправилно", коментира Венгер пред журналистите.

Мениджърът на "шпорите" Хари Реднап също прецени, че тимът му е изпуснал две точки.

"През по-голямата част от мача ги доминирахме, дори още когато бяхме 11 на 11 човека", заяви той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chicken
11.02.2009 15:45

Как е човек недей така ве Ебуе трябваше да е героя на мача ебаси. Ти как мислиш се е чуствал тои дето толкова се раздаде даже си вкара гола, отмениха му го и от там вече всичко е емоции който доста трудно се контролират. И вместо всички да му се изкефим за победата на Арсенал с 0:1 трябва да четем подобни коментари. Замисли се малко!

leketoo
09.02.2009 19:20

Дано Тотнъм отвори очите на Венгер и той най-сетне купи еднопосочен билет на Ебуе. Аз нямам намерение да пребледнявам пред телевизора защото циганчето от Беверен е решило от 30 минути игра, 10 да говори със съдията. Такъв играч няма място в състав като Арсенал, с нищо не е полезен на отбора.

martototo
09.02.2009 13:25

АЗ КАЗАХ СЪЩОТО ОЩЕ ПРИ СИТУАЦИЯТА БЕЗ ДА СЪМ ГЛЕДАЛ ПОВТОРЕНИЕ И ТНТ............ САДИЯТА Е ПАРАНОИК....... НЯМА ТАКЪВ МАЧ И ТОЛКО НЕРВИ *evil*