Ливърпул е Стивън Джерард и 10 други

13:52
Ливърпул е Стивън Джерард и 10 други
Нападателят на Ливърпул Фернандо Торес заяви, че Стивън Джерард е абсолютно незаменим за тима и контузията му е сериозен удар за мърсисайдци. 24-годишният испанец се надява капитана на "червените" да успее да се възстанови и да бъде на линия за предстоящите двубои с Реал Мадрид в елиминационната фаза на Шампионската лига.

"Просто няма заместител на Джерард. Хората идват и си отиват от тук, но той винаги остава. Той е всичко за нас - Ливърпул е Джерард и 10 други", каза Фернандо Торес.

"Контузията му вероятно ще го извади от игра за три седмици, но аз се надявам да бъде за по-кратко време. Срещу Реал Мадрид без Джерард ще ни бъде значително по-трудно", каза още голмайсторът на мърсисайдци.

Фернандо Торес също така заяви, че след завръщането си от продължителната контузия, основният стимул да възвърне формата си е уникалната подкрепа на феновете на Ливърпул.

"Невероятно е, когато тези хора започнат да пеят името ти. Аз не съм Стивън Джерард или Джейми Карагър, не съм един от тях. Но подкрепата, която ми дават, ме кара да се чувствам много специален", каза още Фернандо Торес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

liv3rp0ol
09.02.2009 20:07

Лошо за контузията на Джерард, той наистина е един от най-важните играчи.Но аз не се съмнявам в Ливърпул и вярвам , че те и без него , ще победят РМ .

DKS
09.02.2009 18:15

вярно е фен съм на Милан ..НАЙ- ВЕЛИЯ ОТБОР ! Но гледам Ливърпул заради Торес, който е най- добрия нападател в света .Колко по- добри плеймейкъри има от Джерард да не говорим..А самия играч ако е добър няма Франк Лампадрд да носи номер 8 ..Няма Джерард да казва пред вестник "Сън", че е пренебрегван в национала, и не искал да играе десен халф... А отбора от АНГЛИЯ Е НОТИНГАМ !!!!!!

dumbo_s
09.02.2009 18:10

Джерард бил посредствен и как тогава попадна в идеалния отбор за годината ... Как всеки и аз го определям като олицотворение на Пуллл ... Далеч си от Английски футбол *wink*

Katula
09.02.2009 17:45

не съм фен на поол ама ДКС мога да ти кажа да се съвземеш Джерард е сърцето на отбора и на феновете ...

Gr1kA
09.02.2009 16:35

Ей DKS ако има някой посредствен това си ти !! Земи прочети малко и тога пиши *thinking*

DKS
09.02.2009 16:28

Извинявам се за грашката (но в бързането е така ) *joking* ЛАМПАРД

DKS
09.02.2009 16:27

ЛИВЪРПУЛ Е ФЕРНАНДО ТОРЕС И 10 други !! Джерард е супер посредствен играч...Един Карик е по- добър от него, а какво остава за Лампарт и Микаел Артета