Англия ще победи Испания в Севиля

11:51
Англия ще победи Испания в Севиля
Днес националният отбор на Англия се събира на подготвителен лагер преди приятелската среща с европейските шампиони Испания, която ще се играе в сряда от 22:00 часа в Севиля.

Селекционерът на "Трите лъва" Фабио Капело няма да може да разчита на контузените Стивън Джерард и Уейн Рууни, но италианецът е уверен, че неговият тим ще бъде по-добър в този мач.

Испанският национален тим разполага с футболисти като Фернандо Торес, Давид Вия, Шави Ернандес и Андрес Иниеста, но Капело, заяви, че Англия ще играе единствено за победата в този мач.

"За нас този мач ще бъде изключително полезен. Испания играе много бърз и красив футбол, те наистина са много силен отбор, но мисля, че Англия ще бъде по-силен в тази среща. Имам голямо доверие в моя отбор според мен ще победим в Севиля", заяви Фабио Капело.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
09.02.2009 16:31

За съжаление без Джерард и Рууни Англия няма особени шансове срещу настоящия европейски шампион - победа на Испания е най-логичния изход .

Don_Gonzo
09.02.2009 13:31

Ще победят ама друг път! Какво толкова имат англичаните - вечния провал на големи първенства? Без Джерард и Рууни не ги виждам. Според мен Испания ще вземе лесна победа, вероятно с 2 гола разлика.