Хунтелаар иска да си ходи, в Реал му нямали доверие

10:02
Хунтелаар иска да си ходи, в Реал му нямали доверие
Холандският нападател на Реал Мадрид Клаас Ян Хунтелаар заяви, че иска да напусне Реал Мадрид възможно най-скоро, пише "АС". Футболистът, който пристигна на "Бернабеу" от Аякс след отварянето на зимния трансферен пазар, не е доволен от статута си на резерва. Хунтелар не бе включен и в групата на Реал Мадрид за Шампионската лига.

"Не мога вече да търпя това положение. Рамос не ме включи в Шампионската лига, а също така не разчита на мен в испанската лига. Той няма никакво доверие в мен и искам да напусна Реал възможно най-скоро", сподели холандецът.

Вече се появиха и спекулации, че Челси и Ювентус искат да вземат нападателя за сумата от 20 милиона евро – толкова, колкото Реал плати на Аякс за футболиста.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biznesmen
09.02.2009 14:00

те Милан щот не са добри зарад туй имат 7 КЕШ щот разчитат само на 1 играч БЕ ДА ВИ ГО ДАМ В УСТАТА НА ВСИЧКИ

ilieviq456
09.02.2009 13:51

Хунтелаар е много нодежден но аз лично несъм му фен просто не е мои тип играч !!! А Белия Балет те на кои ли имат доверие на никой не е както в милан да разчитат на КАКА или На ПАТО те разчитат на всичките си играчи , защото са дабри смисал би трябвало да са добри *sick* *joking* *wonder* *stop*

hrasta
09.02.2009 13:07

Хутелаар е голям талант и ако в Реал не го оценяват има мн други отбори който биха дали мило и драго за него.