Радуканов: ЦСКА е на прав път, ще станем шампиони

08:33
Радуканов: ЦСКА е на прав път, ще станем шампиони
Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов опроверга появилите си информации, че футболистите му нарушават вътрешния правилник и дисциплината по време на подготовката.

В изявление на официалния сайт на "червените", Радуканов обяснява, че обстановката в отбора е отлична, а появилите се коментари са плод на злонамерена пропаганда срещу "армейците".

Ето и думите на Радуканов:

"Спортно-техническото ръководство на ЦСКА изразява искреното си удивление от някои "информации" в български печатни и онлайн медии. Отчитаме, че с тънкото си чувство за хумор те успяват допълнително да разведрят работната обстановка на подготвителния ни лагер в дъждовна Холандия. След като от въпросните дописки научихме, че Спас Делев е влязъл в схватка с треньора Милен Радуканов, а преди това силите си на своеобразния боксов ринг са премерили Маркиньос и Костадин Стоянов, тима вече приемаме залози кой ще е следващият изкуствено създаден "дуел". Уважаеми армейци, отборът на ЦСКА се радва на завидно спокойствие и прекрасна атмосфера. Ние, които сме част от него отдавна сме разбрали, че и когато побеждаваме, и когато губим го правим заедно. Публикуването на неистини ни мотивира допълнително, защото сме свикнали, но открито се борим с некоректността в България. Уверени сме, че сме на прав път, който ще ни изведе до крайната цел – Шампионската титла на страната. Всичко останало, което се различава от случващото се тук в Холандия, е плод на нечие творческо безсилие и злонамерена пропаганда.

Милен Радуканов

Главен мениджър на ЦСКА

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MPirata
20.07.2011 19:46

Явно не може да разберете, че на отбор, който няма нищо общо с АРМИЯТА, казвате на играчите "АРМЕЙЦИ"

Notlike
20.07.2011 16:52

Хахха, а на Левски София не е ли време за смяна на името? Такава велика личност, а отборът, кръстен на негово име, да го бият ред неизвестни... айде да не тръгваме с рогата напред, че и аз мога да контрирам!

nomenklatursini
20.07.2011 23:11

Близнаците сте вие, а Бате Борисов е баща ви.

Kalinho
20.07.2011 22:24

е какво ще контрираш най - много на някое контриране някой да ти направи близнаци *smile* А за името какво да си говорим ...

MPirata
20.07.2011 12:28

За какви "АРМЕЙЦИ" говориш Радуканов? То няма армия в България. Време е за смяна на името на този измислен отбор.