Пенев: Доволен съм, свършихме си работата

08:11
Пенев: Доволен съм, свършихме си работата
Доволен съм от играта, свършихме си добре работата, сподели треньорът на Литекс Любослав Пенев след успеха с 3:0 над Могрен в мача-реванш от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

"Бяхме длъжни да победим. Това е един добър мач. Първият гол падна рано и аз съм доволен от играта. Винаги трябва да излизаме за победа и да не подценяваме съперниците си. В този кръг ние си свършихме добре работата. Играхме изключително правилно от първата минута. След първия гол контролирахме безпроблемно целия мач", коментира Пенев.

"Намаляват грешките, което е хубаво. Удовлетворен съм от това, че продължаваме напред. Нека не разделяме футболистите на групи. Пет гола не са малко за първите два мача. Отборът се намира в добро състояние и продължава нагоре. Там започнахме по-плахо. Чакат ни нови два мача и ще се концентрираме върху тях. Отсега в никакъв случай не мисля за вторник. Ще започнем методично да се подготвяме за следващия ни съперник. Няма значение дали програмата ми харесва, защото тя е такава", добави още треньорът на Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация