Успехът на Уругвай стана проблем за Ливърпул

12:32
Успехът на Уругвай стана проблем за Ливърпул
Доброто представяне на Уругвай на Копа Америка се превърна в проблем за Ливърпул, тъй като звездата на "червените" Луис Суарес най-вероятно ще пропусне старта на Висшата лига.

Както е известно, днес "урусите" играят срещу Перу в полуфинален мач от Копа Америка. Финалът на турнира пък е в неделя.

Това означава, че Суарес ще разполага с малко повече от три седмици преди началото на сезона във Висшата лига. Като се има в предвид, че нападателят още не е излизал във ваканция през този сезон, ясно се разбира защо в лагера на мърсисайдци се притесняват за първите си мачове от първенството.

"Не е приятно, но трябва да бъдем толерантни към различните държави и турнирите, които се провеждат на другите континенти. Не мога да кажа дали Суарес със сигурност ще пропусне старта на сезона. Когато той се завърне в клуба, ще видим неговото физическо състояние и ще преценим", коментира асистент-мениджърът на Ливърпул Стив Кларк.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TS26
20.07.2011 10:59

Аз още преди началото предчуствах,че ще спечелят Копата и съм заложил 200лв.при 9коеф.,а дано да спечелят та и аз да съм доволен и най-великия Суерез да спечели този толкова ценен трофей.Според мен в момента е по-важна Копата,сега дали ще пропусне първите няколко мача не е толкова фатално,все пак има цял сезон*cup**cup* и тая година Ливърпул са шампиони*cup**cup*

Liverpool_fan86
19.07.2011 16:15

Да най-важното е да спечели турнира, едно защото всеки играч иска успехи с родината си и другото защото Уругвай са ми първоначалните фаворити, тази Бразилия е крайно разочароваща а Аржентина са ми доста антипатични, за това Успех на Суарес и Уругвай.А доколкото за началото на сезона съм малко огорчен поради доста причини, защото няма да може да е с отбора в пред сезонната подготовка и така Кени няма да може да отработи различните тактики на игра в отбора спрямо Суарес когато ще трябва да атакуваме да атакуваме и когато ще трябва да сме по прибрани защото без съмнение ще има такива мачове в които ще трябва да мислим повече за сигурността и положителния резултат отколкото атрактивен но не печеливш футбол.Другото Съндерланд, макар и сега да сме с шест нови попълнения с много повече мотивация и страхотен мениджър аз пак се сещам за онова 2:2 миналата година на Анфийлд защото във ВЛ няма слаб мач и нама слаб отбор за който 100 % да кажеш а да то тва е ясно тоз ша го бием дай да мислим за другите защото Ливърпул от това си пати да срещу силните е неузнаваем но мачове които уш нагледно трябва да ги земем се дъним и затова сме и 6-ти .Но да видим времето ще покаже сега успех на Суарес и дано да е подготвен на 100% за началните мачове от сезона.

mincho97
19.07.2011 14:47

Той и Суарес да не играе Ливърпул имат Кайт, Даунинг, Хендерсън и Макси които могат да играят на фланга. А за централен нападател става Н'Гог Керъл дори и Кайт. Но могат да играят с наситена халфова линия което означава че някой от нападателите ще е титуляр а другият резерва.

LiverpoolFen20
19.07.2011 14:44

Най-важното е да спечели турнира ,защото това ще му даде още по-голяма увереност *smile* . Имаме достатъчно добри футболисти ,които могат да заместят Суарез , надявам се по добър начин...

KingKenny
19.07.2011 14:20

Абе срещу Съндърланд може да изпусне, нека му дадем почивка...

CSKA_champions
19.07.2011 13:47

Така и така Н'гог сега е във форма и може да играе срещу Съндърланд. Пък и някое фалче, дузпичка, и Чарли Адам *beer*

gaitaneca
19.07.2011 13:09

браво тук ливърпул много ми хареса никой не се оплаква от това че една от звездите им няма да участва много силни хора !

ceco26
19.07.2011 13:00

Бе нека си спечели Копа Америка, пък толкоз за 1-2 мача ще го изчакаме.