Дембеле: Лъжа е, че дължа пари на Левски

16:55
Дембеле: Лъжа е, че дължа пари на Левски
Гара Дембеле отхвърли появилите си информации, че дължи сериозна сума пари на бившия си клуб Левски, натрупана от използването на служебен мобилен телефон.

Според публикации в медиите Дембеле, който през миналия месец беше продаден на германския Фрайбург, не е върнал предоставения му от "сините" GSМ и има сметка от над 6000 евро.

"Това са абсолютни спекулации. Наистина използвах служебен телефон от Левски, но споменатите суми не отговарят на истината. Дължимото ми бе удържано от последната заплата в Левски и финансовите ни взаимоотношения са изчистени. Нито аз дължа пари, нито клубът дължи на мен. Искам да подчерта, че от Левски винаги са били изключително коректни, какъвто и аз съм се стремял да бъда към клуба", заяви за БТА Дембеле.

Той продължава да следи изявите на "сините" и пожела успех на отбора в Лига Европа.

"Продължавам да поддържам добри взаимоотношения с моите бивши съотборници. Стискам им палци за предстоящия дебют в Евротурнирите. Мисля, че миналата година постигнахме много добри резултати в Европа и зарадвахме нашите фенове".

"Пожелавам на Левски да се класира отново в групите на лига Европа, да напълни още няколко пъти стадиона и пак да зарадва верните си привърженици. Не се съмнявам, че това ще стане", каза още Дембеле.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

web_star
18.07.2011 16:59

Уинър,кога ще спрете да ни занимавате с Дембеле?Просто невероятно интересна статия...