Агуеро решава съдбата си до седмица

14:38
Агуеро решава съдбата си до седмица
Агентът на Серхио Агуеро потвърди, че нападателят на Атлетико Мадрид ще реши бъдещето си тази седмица, предвид слуховете за трансфер в Манчестър Сити.

Мениджърът на Сити Роберто Манчини изрази интереса си към аржентинеца през седмицата, тъй като го вижда като идеален заместник на Карлос Тевес. Реал Мадрид и Ювентус също бяха свързвани с младия нападателя, който през това лято призна, че иска да си тръгне от "Висенте Калдерон. Агентът на играча, Ернан Регуера, разкри, че бъдещето на острието скоро ще бъде ясно.

"Той искаше Копа Америка да свърши, за да седнем и да говорим. През тази седмица всичко ще бъде разрешено. Агуеро направи много неща за Атлетико. Поднови контракта си, когато имаше само година до края на договора, изигра над 200 мача, две години нямаше ваканция. Серхио благодари на феновете и ръководството", сподели импресариото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

city_blue
18.07.2011 17:36

До 5 години Сити и Ливърпул ще са двата най-мощни английски гранда, а Чеeлси и Ман. юн ще са 3-ти и 4-ти! А Франсенал въобще ги няма във филма - чака ги съдбата на Евъртън, Вила, Тотнъм...

BLESSS
18.07.2011 20:32

Много му разбираш обаче! *lol**lol*

VANKObarabanko
18.07.2011 14:52

Дано да премине в ювето,ще бъда много доволен FORZA JUVE*cup*