Спартак Търнава без най-добрия си нападател срещу Левски

08:11
Спартак Търнава без най-добрия си нападател срещу Левски
Най-вероятният съперник на Левски в третия предварителен кръг на Лига Европа Спартак Търнава, ще бъде без най-добрия си нападател в мачовете си срещу "сините".

Футболистът от Кот дИвоар Иса Коне има проблем с връзките на глезена си и ще остане извън игра поне още един месец. Така той със сигурност отпада за евентуалните двубои с Левски, които по програма се падат на 28 юли и 4 август.

Междувременно словашкият клуб обави бюджет от 2,9 милиона евро за новия сезон. Това означава, че "сините" имат два пъти по-голям бюджет от своя съперник.

"По груби изчисления бюджетът трябва да се вмести в 2,8-2,9 милиона евро. По-голяма част от финансите са фиксирани, но имаме възможности да маневрираме. Важното е, че изпълнихме целта си да стабилизираме отбора и сега задачата ни е да изградим печеливш стил на игра. Миналият сезон завършихме четвърти, сега целта ни е да бъдем по-напред. Заради това и заради желанието за добро представяне в Лига Европа, назначихме и нов треньор", заяви по този повод генералният мениджър на Спартак Йозеф Валович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация