Хангжу Грийнтаун направи равен с Арсенал

18:38
Хангжу Грийнтаун направи равен с Арсенал
Английският гранд Арсенал стигна само до равенство 1:1 в двубоя си с Хангжу Грийнтаун, част от предсезонното турне на лондончани в Азия.

Арсенал игра много слабо през първата част и можеше да допусне няколко гола, преди Себастиан Васкес да изведе домакините напред в резултата. В края на първата част "топчиите" все пак си стъпиха на краката и изравниха чрез Карлос Вела, но повече голове в срещата не паднаха, въпреки че и двата отбора направиха много смени.

Единствено Аарън Рамзи и Тио Уолкът бяха близо до гол през втората част.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dumbo_s
16.07.2011 22:38

гледах резюме на мача с Малайзия ... гледах и на този ... врата си остава проблем за Арсенал ... ! при по - сложна ситуация, ако не се намесия някой полеви футболист това означава гол ...

Fabregas_boy
17.07.2011 07:53

Счезни е отговора,а и Фабиански и Маноне са добри резерви.

Fabregas_boy
16.07.2011 20:39

Уинър,излагате се като Маноне при първия гол.*joking*

toresss9
16.07.2011 20:23

Не разбирам защо преди няколко дена когато Арсенал победи със 4-0 Малайзия нямаше никакъв коментар в този пристрастен сайт,а сега когато са направили равен изкачат още преди да е свършил мача?Така или иначе това са причтелски мачове от подготовката на всеки отбор за сезона и резултатът не е толко важен,но самата фенщина и тулериране на определени отбори е учевидна за всички.И Winner вместо да подминавате тези коментари си вземете поука и поправете,че сте срам и позор за феновете на толкова много и популярни отбори !!!