Илиев: Искам по-малко грешки

16:55
Илиев: Искам по-малко грешки
След победата с 5:0 над Любимец треньорът на Берое Илиан Илиев обобщи мача и представянето на отбора до момента, както и съобщи плановете за подготовката в Сърбия и на какво се надява от нея.

Той потвърди че Берое няма да ангажира двамата футболисти на проби Кристиан Кръстев и Светослав Петов, както и сподели, че след контузията на Мирослав Радев трети вратар на Берое ще е Атанас Янев. Ето какво каза треньорът. Срещата треньорът на Берое обобщи така: "Дали с победа или друг резултат - по-важното е да има желание за игра. Първото полувреме вървеше по-тежко мача, през второто им казах да играем по-освободено. В мача с Черноморец имаше прекалено голямо напрежение за втори контролен мач. Исках да играем по-освободено, независимо какъв е резултата. Второто полувреме го постигнахме долу-горе. Жегата е допълнително натоварване. Сега ще отидем на по-хладно и се надяваме да се поосвежим. Това, което се забелязва е не толкова, че сме тежки и в подготовка. Резервите ни са като скъсяваме дистанцията към противника. Надяваме се в подготовката да ги поправим. Двете момчета, които са на проби се представиха добре и на този етап няма да ги ангажираме." "Групата ще бъде 22ма футболисти и трима вратари. В тази бройка влиза и Слави Жеков. Трети вратар ще е Атанас Янев, който изкара подготовка с нас в Панагюрище", каза още Илиев. "Искам да се играе освободено. Там като са по-различни температури и предвид периода, в който се намираме искам да се играе по-добре в защита. В атака миналата година видяхте, че имаме доста опции. Резервите ни са в това да играем по-добре в дефанзивен план", сподели наставникът. "Ако се появи някой добър футболист няма лошо да го пробваме. На този етап не предвиждаме никой", заяви той. "Слави Жеков вече ще започне с топка с отбора там. Милен Танев има шина. Като отидем от понеделник ще тренира с нас. Може би няма да влезе в контролите, за което съжалявам, защото доста добре вървеше. Счупи ръка при неотсъдена дузпа. Смешно е тъй като ни свири старозагорец. Това не е важно, лошото е че Милен счупи ръка, тъй като се чувстваше добре", допълни треньорът. "Няма смисъл да правим оценки на Здравко Илиев. Той пропусна шест месеца и му е тежко в началото, особено в тези жеги. Той има бързина, играе добре и като мине време ще си върне темата", каза още варненецът.

"Ако не сме уморени в момента не е добре, но имаме време да се възстановим. Дали сме доволни ще оставя за нас. Организмите на всички са различни. На един може да му е по-леко, а на друг да е друго. Това може би е и причината двете момчета на проби да не направят това, което искахме. Направиха подготовка, имат желание, но може би преумората им попречи да покажат качествата, които имат", завърши той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sb_boy
17.07.2011 01:33

Абушев показва много добра игра в контролите на Берое. Надявам се да се сработи добре с отбора и да помогне за по-предно класиране в идния сезон. *smile*