Треньорът на Локо София: Съдията ни поряза

08:45
Треньорът на Локо София: Съдията ни поряза
Наставникът на Локомотив София Диян Петков подкрепи мнението, че отборът му е бил ощетен от арбитъра Люк Вилмес при 0:0 като гост на Металург Скопие.

„Ядосах се, заради нещо, което не искам да коментирам,” започна наставникът, но добави: „Съдията не отсъждаше с еднакъв аршин, особено в наказателното поле. Голът, който видях, мисля, че Кичо (Кристиян Добрев) игра чисто и вкара чист гол. А при Писаров имаше дузпа, бе ясно, бяха двама човека и всичко се видя. Ние знаехме, че много държат в наказателното поле, и така беше.” „Не мога да съм доволен, защото можехме и по-добре да играем. Опитахме се да направим нещо, но не успяхме. Трябва да работим още много, особено в играта в атака. Нормално е, първи официален мач,” каза още Петков.

Старши треньорът добави, че не е наясно каква е травмата на Искрен Писаров, но се надява той да се възстанови бързо, тъй като не разполага с достатъчно футболисти на неговата позиция. За нулевото равенство, той смята: „Не е добър резултат, беше хубаво да вкараме гол, но нямахме чак толкова положения. Представихме се на ниво, което очаквах.”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация