Пенев спипал защитник на Литекс пиян преди мача с Могрен

08:38
Пенев спипал защитник на Литекс пиян преди мача с Могрен
"Тема Спорт" разбра причината, поради която старши треньорът на ловчанлии Любослав Пенев остави бранителя Александър Барт извън групата за двубоя с Могрен Будва за Шампионската лига.

Според човек от клуба, пожелал анонимност, в седмицата преди двубоя легендарният голмайстор е спипал французина да нарушава режима. Нещо повече, Барт е бил подпийнал, което е вбесило наставника.

Както е известно, Любо така и не даде обяснение, защо е извадил Барт от 18-те за двубоя с Подгорица, с което провокира съмненията.

„Не мога да ги водя всички в групата. Преценява се, толкова се взимат за този мач и това е. Не е нужно да се търси причина, когато някой отпада от групата", отбеляза Ел Голеадор. Думите му само идват да потвърдят, че между двамата е имало определени търкания.

Това не е първият подобен случай, в който французинът е посягал към чашката. Той е бил забелязван из заведенията в Ловеч и от фенове на шампионите.

В момента ръководството на оранжевите усилено търси как да се отърве от Александър Барт. Той има договор с клуба за още една година и ловчанлии ще се опитат, ако могат, да изкарат нещо от него.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DamnThing
15.07.2011 15:20

срамотаа.. пияници кво се праят на Найъл Куин на млади години ( макар че беше велик) не е правилният път

sb_boy
15.07.2011 13:54

Така трябва да е дори и солидна глоба трябва да получи. Докато "футболистите" в България не се научат да спазват режим и дисциплина футбол много време още няма да има. *smile*

sa6o8383
15.07.2011 12:44

Ееей тоя адаш , кръка изместо *beer**cigarette* , ама Пената го е прихванал и сега е изпаднал в немилост*surprized*..така е то луди-млади..*confused**joking*