Хайнкес одобри нападател на Транмиър, взе го в Байерн

18:19
Хайнкес одобри нападател на Транмиър, взе го в Байерн
Младият нападател Дейл Дженингс официално е играч на германския гранд Байерн Мюнхен. Талантът преминава на стадион "Алианц арена" от английския Транмиър Роувърс за неназована сума.

18-годишният играч дебютира за първия тим на Роувърс през миналия сезон и вкара 6 гола в 32 мача. Интерес към него имаше и от Уест Хям, но Дженингс избра офертата на баварците. Босът на Транмиър Лес Пари заяви за играча, който бе избран за най-добър млад играч в Лига 1 през миналия сезон: "Това е страхотен шанс за Дейл и той трябваше да се възползва. Байерн Мюнхен отправиха страхотна оферта за Дейл и ние се радваме, че той ще се развива в Германия. Той прекара страхотни 12 месеца при нас и ние се надяваме той да постигне страхотни неща с екипа на Байерн".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ghasper
16.07.2011 21:23

Той ще играе за втория отбор на Байерн както винаги непълни статии на уинър... и ако се докаже ще влезе в първия отбор *lol*

Bayern_FAN
13.07.2011 21:20

Браво ! Така трябва с някой млади футболисти но и имаме опит в отбора ! С Нойер на вратата е супер.Сега трябва Алекс от Челси да вземем че да може да сме стабилни в защита.Бадщубер е млад и в някой мачове ме плаши !