Бендтнер близо до трансфер в Бундеслигата

17:23
Бендтнер близо до трансфер в Бундеслигата
Позволение да преговаря с други тимове получи датският нападател на Арсенал Никлас Бендтнер, като най-вероятно той ще продължи кариерата си в Германия.

Борусия Дортмунд се интересува от датския национал, въпреки че "артилеристите" отрекоха да съществува такъв вариант. Очаква се все пак Бендтнер да замине за Германия тази седмица, за да започне поговори с наставника на германския шампион Юрген Клоп. Смята се, че "жълто-черните" са готови да дадат 10 милиона паунда за младия играч. 23-годишният голмайстор, който е искан и от Хамбургер, най-вероятно ще подпише с германския шампион, въпреки интереса към него от страна на португалските Бенфика и Спортинг Лисабон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RosickyBoy
12.07.2011 19:05

Алмуния вече не е за Арсенал - ФАКТ! Но и колкото е направил за Арсенал, не заслужава такава подигравка.. стига *smile*

Fabregas_boy
13.07.2011 09:08

Ами аз от дълго време съм му фен,даже допреди 1-2 години му бях защитник по форумите,но взе да прави хлапашки грешки.Но може би и ти си прав,изнасял е и добри мачове-с Барса,с Тотнъм(и особено спасената дузпа на Кийн и т.н.

Fabregas_boy
12.07.2011 18:03

Беше перфектната резерва,но на всички беше ясно,че тази роля не го устройва.*smile* И от Уинър да вземат да пускат новини и за Алмуния,че така феновете на Арсенал ще си помислим че остава и ще си докараме инфаркт.*lol*