Германци прецакани от новия в Левски и Митко Рангелов

08:50

Германци прецакани от новия в Левски и Митко Рангелов
Холандецът Сьорд Арс и българинът Димитър Рангелов са прецакали плановете за селекция на германския втородивизионен Инголщат. Това става ясно от интервю на спортния директор Харалд Гертнер за Донаукурир, информира "24 часа".

Тимът от Втора бундеслига първо е преговарял с Арс, който миналия сезон стана голмайстор на холандската "Б" група с Цволе. Гертнер обяснява, че след офертата на Левски нападателят е прекратил разговорите с Инголщат.

Следващият вариант, на който са се спрели там, бил Рангелов. Бившият капитан на Славия е собственост на шампиона на Германия Борусия Дортмунд. Миналото първенство той прекара под наем в израелския Макаби Тел Авив. "Българинът щеше да е идеалният вариант за нас. Той искаше да дойде в Инголщат. В този момент обаче от Енерги Котмус му предложиха почти двойно повече пари. Със сигурност няма да правим промяна в бюджета си заради трансфер", разказва Гертнер. Той допълва, че търсенето на попълнение за атаката продължава.

Рангелов бе преотстъпен в Енерги от Борусия и този петък ще запише повторен дебют за тима от Котбус. На своя стадион източногерманският тим ще посрещне Динамо Дрезден в мач от първия кръг на сезона във Втора бундеслига. Именно от Енерги нападателят бе продаден на Борусия за милион евро. Той рита в Котбус от 2007 до 2009 г. "Прекарах хубаво време тук. Надявам се сега отново да е така", казва Рангелов пред "Билд".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetla_vn
12.07.2011 13:59

Дано преоткрие формата с там,в Борусия така и не му дадоха шанс за изява.